6. september 2016

Mala punumise töötuba

Augustikuus sattusin korraldama ühte toredat töötuba. Punusime poolvääriskividest kauneid keesid. Kokku oli meid kuus naist pluss 2 koera. Esialgselt oli planeeritud meisterdamisele pühenduda vaid paar tundi, kuid kas oli siis tegemist mõnusa seltskonnaga või energiat täis poolvääriskividega, igatahes viimased meisterdajad asusid koduteele alles hilistel õhtutundidel. Pusimist jätkus kõigil ning lõpptulemusena valmis kuus imeilusat malat, mis igaüks oli täpselt oma omaniku nägu.

Mis asi see mala siis on ?

Mala ehk palvehelmeid on tuhandeid aastaid kasutatud abivahendina palvete lugemisel, loitsimisel ja meditatsioonides.
Mala, kui väekas kee, on suurepärane abiline, kui soovid ennast tundma õppida, tuua ellu harmooniat ja rahu, olla hetkes, luua selgust, armastust, ilu, küllust või just seda, mida sina hetkel vajad.
Mala koosneb 18, 27, 54 või 108 põhielemendist, ühest suuremast helmest, mis sümboliseerib kõrgemat väge (guru, jumal, õpetaja) ja narmastikututist, mis kujutab tuhandeõielist lootost – puhtuse, tarkuse, arengu sümbolit.

Sisetundega valitud helmestest valmivad väekad keed.

Pärlipesa :)

Pireti tiigrisilmast ripatsiga mala. Tiigrisilm, tsitriin, punane jaspis, hallikas ahaat

Janne sinisest ahaadist ripatsiga mala. Ametüst, helesinine pitsahaat,amasoniit, akvamariin, kuukivi. Foto by Janne Jüsmä

Kristina sinise tuti ja kuldse guru helmega mala. Sodaliit, lasuriit.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar