26. november 2016

Poolvääiskivid ja hõbedast ehtedetailid.

Soetasin endale terve hunniku ehtsast hõbedast kõrvarõngakonkse. 925 prooviga ja puha . Kui sul on juba tegemist  ehtsate kividega, ega siis hästi ei sobi sinna juurde panna mingit suvalist metalli. Just sellise mõtte istutasin ma endale pähe. Mõtlesin, et kui panna ehete valmistamise alla pisut rohkem raha, siis on võimalik soetada kõik vajalikud detailid 925 hõbedast. Aga võta näpust, polegi see ülesanne nii kerge midagi. Kui teha ainult kõrvarõngaid, siis on üht-teist võimalik siiski leida. Kõige kergem on loomulikult konksudega. Nende osas on isegi mingi valikuvõimalus olemas. Siis veel ehtenõelad, ketid, ühenduskonksud ja rõngad, ka neid võid vabalt isegi enamikest Eesti pärlipoodidest leida. Katsu sa aga pärlikapsleid või vahehelmeid käevõrude jaoks leida ! Pakendile on peale kirjutatud hõbe  metall. Kui ma õigesti ara saan, siis tähendab see hõbeda värvi metalli. Igal juhul vähe usutav, et tegemist on ehtsa hõbedaga. 
Kui keegi nüüd satub seda postitust lugema ning oskab mulle nõu anda, kus kohast oleks kõige mõttekam osta 925 prooviga hõbedast ehtedetaile, siis oleksin talle äärmiselt tänulik.
Seniks aga mõned pildid siis kõrvarõngastest, mille konksud on küll kõik hõbedast, kuid mõnel kõrvarõngapaaril kasutatud ka muust metallist ehtedetaile.

Hõbedast kõrvarõngad, tsirkoonide ja akvaauraga

Hõbedast kõrvarõngad akvamariini ja swarovski kividega


Hõbedast konksudega kõrvarõngad floriidi ja kuukiviga

Hõbedast konksudega kõrvarõngad mageveepärlitega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar