1. oktoober 2014

Kuidas meie Kiisul läheb

Nüüd on siis taas möödunud üks nädal ajast, mil loomaarst käis meie Kiisule süsti tegemas...
Ega olukord palju muutunud ole, kassike eelistab ikka voodi all konutada, kuid  sööb, suhtleb, naudib pai tegemist. Vahepeal sai  talle taas kaks süsti tehtud. Ühe valuvaigistava ning ühe põletikuvastase.
Käisin eile Nõmme Loomakliinikus kassile a/d toitu ostmas. Sealne väga tore loomaarst andis mulle suurepärast nõu nautida alles jäänud aega ning suhelda Kiisuga nagu vanasti. Nimelt, pidid kassid ära tundma, kui neid õnnetu ja haletseva näoga  vaadata.  Läksin siis õhtul meie kiisukesele toitu panema ning minu üllatuseks tuli ta mulle õrnalt mjäugudes peaaegu voodi servani vastu...
Eile tõstsime ta Katiga voodile  ning näitasime iPadist kassidele mõeldud videoid. Linnukesi meie nurrumootor küll ekraanilt taga ei hakanud ajama, kuid see eest vaatas suure huviga videos toimuvat.
Nii et elame ikka endiselt üks päev korraga...

2 kommentaari:

  1. Vastused
    1. Tänan ! Täna hommikul, peale 2 nädalat voodi all konutamist, tuli meie kassike iseseisvalt voodi alt välja . Jalutas meie magamistuppa ning hõõrus nurrudes enda keha minu jalgade vastu. Kassidel on vist tõepoolest 9 elu !

      Kustuta